adlux@adlux.fi 
020 792 4240

Älykäs valaistuksen ohjaus


Älykäs valaistus tarkoittaa valaistusjärjestelmää, joka pystyy automaattisesti sopeutumaan ympäristön olosuhteisiin. Ensimmäiset askeleet kytketyn valaistuksen pariin voivat olla haastavia ja monimutkaisia. Tähän asti näin on ollut, mutta ei enää. Philips MasterConnect ja sen kasvava komponenttivalikoima tarjoavat yksinkertaisen ja älykkään tavan lisätä valaisimia.

Philips MasterConnect -järjestelmän avulla voit luoda kytkettyjä valaistusratkaisuja, jotka ovat yksinkertaisia ja laajennettavia, ilman asennus- ja käyttöönotto-ongelmia.

Philips MasterConnect on yksinkertainen ja kustannustehokas langaton valaistusjärjestelmä. Langaton järjestelmä tekee siitä yksinkertaisen - liität valaisimet vain 230V verkkoon! Ei
johtoja tai uudelleenjohdotuksia- kunnostusprojekteissa säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä.

Nopea, turvallinen ja tehokas käyttöönotto (ryhmittely ja parametrien asetus) MasterConnect-sovelluksen kautta. Et tarvitse reitintä, siltaa tai gatewayta, etkä internet-yhteyttä.

MasterConnect-sovellus tarjoaa myös projektin varmuuskopioinnin, käyttöoikeuksien jakamisen (kutsu muita osallistumaan projektiin) ja sovelluskielen suomeksi.

MasterConnect sisältää langattomat kytkimet manuaaliseen ohjaukseen ja antureita, joissa on läsnäolo- ja päivänvalosensorit, jotka tekevät automaattisen himmennyksen ja voivat näin säästää jopa 75 % energiaa.


LED-liitäntälaitteet sisäänrakennetulla langattomalla tiedonsiirrolla.

Valaisimet/liitäntälaitteet toimivat ryhmänä ja niitä voidaan ohjata keskeisellä langattomalla huoneanturilla liiketunnistimen ja päivänanturin avulla.

Mahdollisuus myös lisätä manuaalinen ohjaus langattomalla kytkimellä.

Valaisinryhmän esimerkkitoiminnat:

- Korkea valotaso käyttöalueella (mukautettavissa)
- vähäinen valotaso, kun kukaan ei ole läsnä (mukautettavissa)
-Virran aikakatkaisu 30 minuutin kuluttua, kun kukaan ei ole
paikalla (mukautettavissa)
- Päivänvalosäätö – valinnainen
- Manuaalinen ohjaus kytkimellä – valinnainen


Langattomassa mesh-verkossa laitteet ovat suoraan yhteydessä toisiinsa ja välittävät tarvittaessa viestejä laitteille, jotka eivät voi kommunikoida suoraan etäisyyden tai esteiden takia. Tällaisessa verkossa ei ole tarvetta tukiasemalle, jonka kautta kaikki kommunikaatio tapahtuu. Internetiin liittäminen tapahtuu yhdyskäytävän avulla. Jos etäyhteys on erityisen kriittinen, on syytä varmistaa, että yhdyskäytäviä voi olla useita, jolloin yhden yhdyskäytävän vikaantuminen ei estä etäyhteyden käyttöä.
AD-Luxilla on vuosien kokemus erilaisista valaistusratkaisuista. Ota yhteyttä  niin esitämme näkemyksemme parhaasta valaistusratkaisusta juuri sinun  kohteessasi!

Philips MasterConnect - helppo ja mukautuva 
valaistuksenohjaus

MasterConnect järjestelmä tuo etuja energianhallinnassa. Valaistus on päällä vain tarvittaessa ja siellä missä sitä todella tarvitaan. Energiansäästöt ovat huomattavia; läsnäolotunnistuksen ja päivänvalotunnistuksen yhdistelmä voi tuottaa jopa 50% säästön. Langattomat EasyAir-sensorit ovat ihanteellisia toimisto-, teollisuus- tai ulkokäyttöön.

Helppo

Täysin läsnäolotunnistukseen ja valoisuudenmittaukseen perustuva kokonaisuus. Täydennettävissä langattomilla ja paristottomilla painikkeilla.

Mukautuva

Valaisinryhmä syttyy kun yksikin ryhmän anturi havaitsee liikettä. Liikkeen itse havainneet valaisimet syttyvät täydelle teholle, muut saman tilan valaisimet voidaan sytyttää alemmalle teholle valaisemaan tilaa työskentelyalueen ympärillä.

Energiatehokas

Valoteho voidaan asettaa säätymään valaisinkohtaisesti valoisuusmittauksen perusteella, jolloin luonnonvalo säästää aidosti energiaa valaistuksen kärsimättä.

Toimintavarma

Kukin valaisin toimii itsenäisesti oman sensorinsa varassa. 

Asentajaystävällinen

Valaisimille kaapeloidaan vain käyttöjännite. Käyttöönotto yksinkertaisella  sovelluksella.

Energiankulutuksen seuranta

Uudemmista sensoreista saadaan valaisin-/ryhmäkohtaiset energiankulutustiedot CSV-tiedostoon.

MasterConnect - komponentit 

MasterConnect - ohjelmisto 

Käyttöönotto
Tarjoamme käyttöönoton myös palveluna! Valojen ohjaus tapahtuu Master Connect ohjelman kautta. Yhteys toimii bluetoothin kautta.
Philips MasterConnect -sovellus on työkalu MasterConnect-järjestelmän määrittämiseen,
konfigurointiin ja hallintaan paikan päällä. Lataa vain Apple App Storesta tai Google Playsta
ja rekisteröidy sähköpostiosoitteesi avulla aloittaaksesi MasterConnectin käytön.
star
fiFinnish