adlux@adlux.fi 
020 792 4240

Asennukset ja urakointi

Monipuoliset valaistuksen sähköasennuspalvelut turvallisesti ja nopeasti

Asennuksissa käyttämämme kumppani on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES:n rekisteröimä sähköurakoitsija, joka toteuttaa valaistukseen liittyvät monipuoliset sähköasennuspalvelut tarpeesi mukaan. 

Asiantunteva ja sähkötöiden pätevyysvaatimukset täyttävä henkilökuntamme löytää parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla, ja pidämme asennus- ja käyttöturvallisuuden aina etusijalla.

Valtuutettu sähköurakoitsija on luotettava kumppani valaistuksen sähköasennuksissa

Kun tarvitset sähköasennusta valaistukseen liittyen ja haluat varmistaa turvallisen, varman ja huolettoman toiminnan, käänny AD-Luxin puoleen. Halusit sitten valot teollisuushalliin tai kunnon valaistuksen liiketiloihisi, ammattitaitoiset ja sähköalan pätevyysvaatimukset täyttävät asentat palvelevat sinua. Kumppanimme hoitaa hoitaa valaistukseen liittyvät sähkötyöt niin teollisuuteen kuin liike- ja toimitiloihinkin ammattitaidolla ja kattavalla kokemuksella. 

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaiset valaistuksen sähkötyöt tarkasti ja kustannustehokkaasti. Sähkötöiden huolellinen suunnittelu auttaa parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä sekä energiatehokkuuden ja sähkönkulutuksen minimoimisessa saavuttamisessa, mikä näkyy myöhemmin sähkölaskussasi.

Sähkötyöt ovat luvanvaraista liiketoimintaa. Erityisesti sähköasennukset ovat tarkkuutta vaativa työvaihe, olivatpa kyseessä sitten uudisrakennuksen tai remonttikohteen asennustyöt. Sähkö- ja paloturvallisuusriski tulee sähköasennusta tehdessä ottaa aina vakavasti. Siksi kaikkiin sähkötöihin on syytä palkata ammattilainen hoitamaan sähköistys kuntoon siten, että käyttäjäturvallisuus on korkein mahdollinen.

Meiltä saat samasta paikasta sähkösuunnittelun, kattavat asennuspalvelut ja myös lämpökuvaukset.

Tarjoamme myös kokonaisvaltaista sähköurakointia valaisinasennusten lisäksi.

fiFinnish