adlux@adlux.fi 
020 792 4240

Yritys & yhteystiedot

ASIAKASPALVELU
Puh. 020 792 4240
adlux@adlux.fi
Osoite: Juristinkatu 6,
20780 Kaarina
LaskutusohjeetLogoaineistot


0400 284 571
Pekka Orne

​Voit myös lähettää sähköpostia:
pekka.orne@adlux.fi 
Pekka Orne
Projektimyynti,
Toimitusjohtaja
puh. 0400 284 571
pekka.orne@adlux.fi
Jari Lindström
Tuotekehitys ja operatiivinen johto
puh. 050 527 1306
jari.lindstrom@adlux.fi
Ville Orne
Tuotepäällikkö
puh. 044 7135 995
ville.orne@adlux.fi
Pentti Jäntti
Senior advisor
Jukka Heikkonen
Tuotanto ja suunnittelu
puh. 0400 474 710
jukka.heikkonen@vasnordic.fi
Tuomas Kaitila
Hallituksen puheenjohtaja
puh. 0400 509 911
tuomas.kaitila@adlux.fi
  Tapio Orne
  Senior Executive Consultant

ASENNUSKUMPPANIMME ja VALAISTUSMYYNTI:

​Meillä on useita luotettavia ja ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita valaisinasennuksiin. 
Kysy lisää meiltä! Puh. 020 792 4240 tai adlux@adlux.fi

Yritys

AD-Lux vuodesta 1994 lähtien hyvän valon asialla                                                                                                                  12.7.2022

Valon laatu ja erityisesti päivänvalon kaltaisen valon keinovalona tuominen sisätiloihin on ollut tärkeimpänä osana toimintaamme alusta saakka. Valon vaikutukset ihmiseen ovat kiistattomat ja olemme halunneet aina olla tuomassa keinovalona samaa valoa kuin ulkonakin on.
Ennen ledien aikaa haastavaa oli löytää hyvää valoa, jossa värit toistuvat luonnollisina ja valo muistuttaisi keskellä kaunista kesäpäivää olevaa valoa.

Vuonna 2015 alkoi toimintamme siirtymä kohti yritysten toimitilavalaistusta. Tärkeänä osana on edelleenkin valon laatu, mutta myös kotimainen osaaminen. Nykyään valmistamme itse omassa tehtaassamme Kaarinassa valaisimet, joilla valaisemme yritysten tiloja niin ulkona kuin sisällä. Luotamme laadukkaisiin elektroniikan komponenttitoimittajiin, jotka takaavat korkean laadun. Kaikki oman tuotantomme valaisimet ovat läpikäyneet ulkopuolisen testaajan tiukat kontrollit. Lisäksi testaamme omassa testiympäristössämme valaisimet. Valaisimille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlippu merkiksi korkeasta kotimaisuusasteesta.

Pidämme merkittävänä asiana myös kiertotaloutta, joka meidän kohdallamme tarkoittaa sitä, että valaisimissa on käytetty mahdollisimman paljon kierrätettyjä ja kierrätettäviä materiaaleja, jotka myös elinkaarensa päässä ovat kierrätettävissä uudelleen käytettäväksi. Toimistovalaisimemme AD Green on todellinen ympäristöteko. Sen rakenne on kokonaan kierrätetyistä ja kierrätettävistä materiaaleista. Valaisimen tekninen ratkaisu on myös patentoitu. Myös alumiinirunkoisten valaisimien materiaali on kierrätettyä.

Meillä on vuosien kokemus erilaisten yritystilojen valaistuksesta. Teemme Dialux-valaistussuunnitelmat ja yhdessä asiantuntevien yhteistyöurakoitsijoidemme kanssa tarjoamme kokonaispalvelua. Puramme vanhan valaistuksen pois ja asennamme uudet LED-valaisimet tilalle.

Valaisimiin saadaan helposti erilaisia älyominaisuuksia ja automatiikkaa. Älyvalaistus voidaan toteuttaa langattomalla ohjauksella, jolloin erilaisten valaistustasojen ja -ryhmien muunneltavuus on helppoa.

Valaisimien kokonaisinvestointi voidaan toteuttaa myös elinkaari-toimintamallilla, jolloin säästyneellä energiakustannuksella voidaan investointi kustantaa. Teemme säästöstä erillisen laskelman, jolloin voi havaita miten nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin.

Me tulemme mielellämme paikan päälle kertomaan lisää tuotteistamme ja palveluistamme. Voimme järjestää vaikkapa koevalaistuksen, jolloin voit itse todeta miltä uusi valaistus vaikuttaa.fiFinnish