adlux@adlux.fi 
020 792 4240

Yritys & yhteystiedot

ASIAKASPALVELU
Puh. 020 792 4240
adlux@adlux.fi
Osoite: Juristinkatu 6,
20780 Kaarina
LaskutusohjeetLogoaineistot

TÄSTÄ NUMEROSTA TAVOITAT MYYJÄMME: 

020 792 4240

​Voit myös lähettää sähköpostia, niin soitamme Sinulle:
myynti.uusimaa@adlux.fi (myynti Uusimaa)adlux@adlux.fi (myynti muu Suomi)
Pekka Orne
Projektimyynti,
Toimitusjohtaja
puh. 0400 284 571
pekka.orne@adlux.fi
Jari Lindström
Tuotekehitys ja operatiivinen johto
puh. 050 527 1306
jari.lindstrom@adlux.fi
Ville Orne
Tuotepäällikkö
puh. 044 7135 995
ville.orne@adlux.fi
Pentti Jäntti
Senior advisor
Jukka Heikkonen
Tuotanto ja suunnittelu
puh. 0400 474 710
jukka.heikkonen@vasnordic.fi
Tuomas Kaitila
Hallituksen puheenjohtaja
puh. 0400 509 911
tuomas.kaitila@adlux.fi
  Tapio Orne
  Senior Executive Consultant

ASENNUSKUMPPANIMME ja VALAISTUSMYYNTI:

​Meillä on useita luotettavia ja ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita valaisinasennuksiin. 
Kysy lisää meiltä! Puh. 020 792 4240 tai adlux@adlux.fi

Yritys

AD-Lux on perustettu vuonna 1994. Valon laatu ja erityisesti päivänvalon kaltaisen valon keinovalona tuominen sisätiloihin on ollut tärkeimpänä osana toimintaamme alusta saakka. Erityisesti aikana ennen ledejä oli haastavaa löytää hyvää valoa, jossa värit toistuvat luonnollisina ja valo muistuttaisi keskellä kaunista kesäpäivää olevaa valoa. Tämän asian ratkaisimme ja olemme valaisseet tuhansia koteja ja tiloja ympäri Suomea.

Vuonna 2015 alkoi toimintamme siirtymä kohti yritysten toimitilavalaistusta. Tärkeänä osana on edelleenkin valon laatu, mutta myös kotimainen osaaminen. Nykyään valmistamme itse omassa tehtaassamme Kaarinassa valaisimet, joilla valaisemme yritysten tiloja niin ulkona kuin sisällä. Luotamme laadukkaisiin elektroniikan komponenttitoimittajiin, jotka takaavat korkean laadun. Kaikki oman tuotantomme valaisimet ovat läpikäyneet ulkopuolisen testaajan tiukat kontrollit. Lisäksi testaamme omassa testiympäristössämme valaisimet. Valaisimille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlippu merkiksi korkeasta kotimaisuusasteesta.

Pidämme merkittävänä asiana myös kiertotaloutta, joka meidän kohdallamme tarkoittaa sitä, että valaisimissa on käytetty mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja, jotka myös elinkaarensa päässä ovat kierrätettävissä uudelleen käytettäväksi.

Tuotekehitys on tärkeä osa toimintaamme. Olemme kehittäneet uudentyyppisen valaisimen, jolle on myös haettu patenttia. Tämä valaisin on erityisesti toimistoihin sopiva valaisin. Valaisin on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja jatkokehittelyssä on myös biokomposiitin lisääminen. Valaisin on myös varustettu kaikella mahdollisella tämän päivän älykkäällä teknologialla.

Meillä on vuosien kokemus erilaisten yritystilojen valaistuksesta. Teemme Dialux-valaistussuunnitelmat ja yhdessä asiantuntevien yhteistyöurakoitsijoidemme kanssa tarjoamme kokonaispalvelua. Puramme vanhan valaistuksen pois ja asennamme uudet LED-valaisimet tilalle.

Valaisimiin saadaan helposti erilaisia älyominaisuuksia ja automatiikkaa. Älyvalaistus voidaan toteuttaa langattomalla ohjauksella, jolloin erilaisten valaistustasojen ja -ryhmien muunneltavuus on helppoa.

Valaisimien kokonaisinvestointi voidaan toteuttaa myös elinkaari-toimintamallilla, jolloin säästyneellä energiakustannuksella voidaan investointi kustantaa. Teemme säästöstä erillisen laskelman, jolloin voi havaita miten nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin.

Me tulemme mielellämme paikan päälle kertomaan lisää tuotteistamme ja palveluistamme. Voimme järjestää vaikkapa koevalaistuksen, jolloin voit itse todeta miltä uusi valaistus vaikuttaa.fiFinnish