adlux@adlux.fi 
020 792 4240

Yritys & yhteystiedot

ASIAKASPALVELU
Juristinkatu 6
20780 Kaarina
LaskutusohjeetLogoaineistot


puh. 020 792 4240

​Voit myös lähettää sähköpostia:
adlux@adlux.fi 
Pekka Orne
Projektimyynti,
Toimitusjohtaja
puh. 0400 284 571
pekka.orne@adlux.fi
Ville Orne
Tuotanto, hankinta
puh. 044 7135 995
ville.orne@adlux.fi
Tuomas Tuhkanen
Tuotanto
tuomas.tuhkanen@adlux.fi

Sales in Asia–Pacific (APAC) region:

mr. Loi Tran
loi.tran@bacau.com.vn
Tel. +84 938220409

ASENNUSKUMPPANIMME ja VALAISTUSMYYNTI:

​Meillä on useita luotettavia ja ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita valaisinasennuksiin. 
Kysy lisää meiltä! Puh. 020 792 4240 tai adlux@adlux.fi

Yritys

AD-Lux on perustettu syksyllä vuonna 1994. Alkujaan nimi oli Auradent ja yrityksen perusti kolme vastavalmistunutta hammaslääkäriä.

1980-luvun alussa tuotevalikoima laajeni hammashoidon tuotteista ja havaintovälineistä ergonomisiin työtuoleihin ja päivänvaloloistelamppuihin.

Vuonna 1983 Ilkka Pekanheimo löysi amerikkalaisen Duro-Testin True-Lite-päivänvaloloisteputken Tukholman hammasalan messuilta. Aluksi sitä myytiin hammaslääkäreille, sittemmin kaikille halukkaille.
Valikoimissa oli myös aitoja intialaisia pääkalloja, joita myytiin hammaslääkäreille ja yliopistoille yli 1000 kpl.


Yhtiön kuningasajatus oli päivänvalo. Ja nimenomaan se, miten tuodaan päivänvaloa sisätiloihin. Toiminta laajeni myös kattamaan kodinvalaistussuunnittelun ja siinäkin oli erityispiirteenä epäsuora valaistus.
Vuonna 2015 päätettiin lisätä yritysten toimitilavalaistus laajemmin valikoimiin ja vähitellen kotien valaistus vähenikin, kunnes vuonna 2019 päätettiin keskittyä pelkästään yritysten toimitilavalaistukseen. Samalla aloitettiin myös oman valaisimen valmistus. Toimitilat löytyivät Kaarinasta, jossa edelleenkin valaisinvalmistus tapahtuu.

Valaisimia on sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valaisimet ovat vastuullisesti valmistettuja, joko kierrätetystä alumiinista tai kierrätetystä ja kierrätettävissä olevasta polypropeenista. Myös valaistuksen älykkäällä ohjauksella asiakkaat säästävät merkittävästi energiakustannuksissa.

AD-Lux on moderni ja joustava toimija ja räätälöimme ratkaisut ja tuotteet kohteisiin. Harvoin osuu samanlaista kohdetta eteen kuin edellinen oli.

Mitä tuo tulevaisuus tullessaan? Leditekniikka varmasti kehittyy vielä ja tulee entistä tehokkaampia ledichippejä. Ihmiskeskeinen valaistus tulee vielä nousemaan tärkeäksi tekijäksi työpaikkoja valaistaessa. Työikäinen väestö vanhenee ja valoa yksinkertaisesti tarvitaan enemmän. Toisaalta taas nuorempia varten
tarvitaan säädettävyyttä.

Päivänvalo on vanhan keltaisen valon sijaan kuitenkin nykytrendi.

Vuonna 2024 olemme siis ketterä 30-vuotias palveleva valaisinalan kärkiosaaja. Haluamme olla luomassa työpaikoista sellaisia, että niissä nähdään, näytään ja jaksetaan.

Pekka Orne
Toimitusjohtaja

Tässä alla vanha kuva, jossa myytäviä pääkalloja esitellään messuilla.
fiFinnish