adlux@adlux.fi 
020 792 4240

Yritys & yhteystiedot

ASIAKASPALVELU
Juristinkatu 6
20780 Kaarina
LaskutusohjeetLogoaineistot


puh. 020 792 4240

​Voit myös lähettää sähköpostia:
adlux@adlux.fi 
Pekka Orne
Projektimyynti,
Toimitusjohtaja
puh. 0400 284 571
pekka.orne@adlux.fi
Ilkka Mäki
Projektimyynti
puh. 050 548 4834
ilkka.maki@adlux.fi
Ville Orne
Tuotannon johto
puh. 044 7135 995
ville.orne@adlux.fi
Jari Lindström
Hallituksen jäsen, partner
puh. 050 527 1306
jari.lindstrom@adlux.fi
Jukka Heikkonen
Tuotanto ja suunnittelu
puh. 0400 474 710
adlux@adlux.fi
Tuomas Kaitila
Hallituksen puheenjohtaja
puh. 0400 509 911
tuomas.kaitila@adlux.fi
  Tapio Orne
  Senior Executive Consultant

ASENNUSKUMPPANIMME ja VALAISTUSMYYNTI:

​Meillä on useita luotettavia ja ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita valaisinasennuksiin. 
Kysy lisää meiltä! Puh. 020 792 4240 tai adlux@adlux.fi

Yritys

Olemme vuodesta 1994 lähtien toimineet hyvän valaistuksen asialla.

Valmistamme valaisimia Kaarinassa omassa tehtaassamme. Nämä valaisimet on tarkoitettu yritysten toimitilojen valaistukseen. Meillä on valikoimissa sekä sisätilojen valaisimet että ulkoalueiden valonheittimet.
Olemme valaisseet satojen yritysten tiloja vuosien aikana. Laatu on oman tuotantomme valaisimissa todella tärkeä asia. Kaikki valaisimet, jotka meiltä lähtevät, käyvät tarkan testauksen läpi.

Asennukset tarjoamme yhteistyössä osaavan ja ammattitaitoisen asennuskumppanimme kanssa. Työt tehdään laadukkaasti ja ammattitaidolla häiritsemättä asiakkaan omia toimintoja. Asennus voi tarkoittaa myös uudisrakennusten kokonaissähköurakointia. Vähintäänkin vanhojen valaisimien purkua ja uusien asentamista. Toisinaan tarvitaan myös uudelleen kaapelointia.

Valaistus pitää aina suunnitella. Tätä tarkoitusta varten teemme mallinnuksen uudesta valaistuksesta. Tarvitaan siis pohjapiirustus tiloista ja kalusteet tilassa merkittyinä. Käynti paikanpäällä on useimmiten välttämätöntä, jotta voidaan keskustella valaistustarpeista eri osissa tiloja.

Uuden valaistuksen kautta saatava energiansäästö on pääsääntöisesti varsin huomattava, jolloin uusimisen kustannus saadaan nopeastikin rahoitettua säästyneenä energiakustannuksena. Erilaiset älyvälo-ominaisuudet lyhentävät takaisinmaksuaikaa entisestään. Teemme myös laskelman säästyvästä energiakustannuksesta. Usein uuden valaistuksen takaisinmaksuaika on todella lyhyt.

 On myös mahdollista rahoittaa koko remontti meidän kauttamme. Tällöin voidaan kokonaiskustannus jakaa esimerkiksi kolmelle vuodelle, jolloin säästyneet eurot kattavat kuukausikustannuksen.

Ympäristön kuormitus ja sen vähentäminen on tärkeä osa ajatusmaailmaamme. Alumiinirunkoisissa valaisimissa käytetään kierrätettyä alumiinia. Elektroniikkaosat ovat kierrätettävissä myös valaisimen elinkaaren päätyttyä.

Olemme kehittäneet myös toimistovalaisimemme AD Greenin runkomateriaalia vieläkin ympäristöystävällisemmäksi. Kehityshankkeen lopputuloksena toivotaan saavamme valaisimen, jonka runkomateriaali on biokomposiitista. Tätä kehityshanketta varten olemme mukana hankkeessa nimeltään Expandfibre.

Toimistovalaisimemme on myös patentoitu rakenteellisilta ominaisuuksiltaan.
fiFinnish