adlux@adlux.fi 
020 792 4240

Yritys & yhteystiedot

ASIAKASPALVELU
UUSI OSOITE: (olemme muuttaneet)
Asianajajankatu 2
20780 Kaarina
LaskutusohjeetLogoaineistot


puh. 020 792 4240

​Voit myös lähettää sähköpostia:
adlux@adlux.fi 
Pekka Orne
Projektimyynti,
Toimitusjohtaja
puh. 0400 284 571
pekka.orne@adlux.fi
Ville Orne
Tuotanto, hankinta
puh. 044 7135 995
ville.orne@adlux.fi
Tuomas Tuhkanen
Tuotanto
tuomas.tuhkanen@adlux.fi

Sales in Asia–Pacific (APAC) region:

mr. Loi Tran
loi.tran@bacau.com.vn
Tel. +84 938220409

ASENNUSKUMPPANIMME ja VALAISTUSMYYNTI:

​Meillä on useita luotettavia ja ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita valaisinasennuksiin. 
Kysy lisää meiltä! Puh. 020 792 4240 tai adlux@adlux.fi

Yritys

Tervetuloa AD-Luxiin, missä valaisimista tulee enemmän kuin vain valonlähde - ne ovat elämyksiä, jotka muuttavat tilan turvalliseksi ja terveelliseksi työskennellä.

Olemme 30 vuotta työskennelleet paremman valaistuksen puolestapuhujana. Aluksi olemme toimineet kotitalouksien valaistuksen kanssa ja vuodesta 2015 lähtien yritysten toimitilavalaistuksen kanssa. Pidämme tärkeänä sitä, että valaistus on yhtä hyvää kotona kuin työpaikoilla. Turvallisuus ja jaksaminen hyvässä valossa on tärkeää.

Valmistamme omassa tehtaassamme valaisimet, joiden komponentteina käytämme maailman johtavien ledikomponenttien valmistajia. Kaikkien valaisimien toimivuus on testattu ennen toimitusta.
Räätälöinti on iso asia myös valaisimissa. Jokainen kohde ja projekti on jollakin tavalla erilainen kuin edellinen. Kaapeloinnit ja kiinnitykset esimerkiksi saattavat vaihdella. Tietenkin myös valotehot ja häikäisysuojat. On monta muuttuja ja me olemme hyviä tällä osa-alueella.

AD-Lux on siis erinomainen toimija yritysten toimitilojen ja ulkoalueiden valaistusratkaisuissa. Yhdistämme huippuluokan muotoilun, energiatehokkuuden ja kestävät materiaalit tarjotaksemme asiakkaillemme innovatiivisia ja tyylikkäitä valaistusratkaisuja, jotka täyttävät sekä esteettiset että toiminnalliset tarpeet.
Yrityksemme arvostaa kotimaisuutta, kestävää kehitystä ja asiakaskeskeistä lähestymistapaa. Siksi jokainen AD-Luxin valaisin on suunniteltu huolella ja valmistettu parhaista materiaaleista varmistaen kestävyyden ja luotettavuuden.

Valikoimamme kattaa laajan skaalan erilaisia valaisimia, jotka sopivat niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Olipa kyseessä sitten moderni toimistovalaistus, tunnelmallinen aulavalaisin tai tehokas LED-valaistus ulkoalueille, AD-Luxilla on ratkaisu jokaiseen tarpeeseen.

Asiakaspalvelumme on avainasemassa, ja pyrimme aina ylittämään odotukset tarjoamalla henkilökohtaista neuvontaa ja ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Haluamme olla kumppanisi valaistusratkaisuissa ja varmistaa, että jokainen projekti onnistuu sujuvasti ja täydellisesti.

AD-Luxin valaisimet eivät vain valaise tilaa, vaan ne luovat tilasta inspiroivan ja toimivan. Hyvässä valossa näkee ja näkyy. Valitse meidät, kun haluat parasta valaistusratkaisua yrityksesi toimitiloihin ja ulkoalueille!


Pekka Orne
Toimitusjohtaja

fiFinnish