adlux@adlux.fi 
02 5170 300

News

30.11.2021
Uusi kiertotalousvalaisimemme AD GREEN on nyt tuotannossa!

Uusi kiertotalousvalaisimemme on nyt tuotannossa! Tämä ympäristöystävällinen ratkaisu vähentää valaistuksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä merkittävästi ledien tuoman energiansäästön lisäksi. Valaisimen rakenteelle on myös haettu patenttia. Kyse on siis myös keksinnöstä. AD-Lux tuo markkinoille energiatehokkaan ledivalaisimen erityisesti toimistojen valaisimeksi. Runko on valmistettu kokonaan kierrätetystä muovista. Valaisin valaisee sekä ylöspäin että alaspäin. Valittavana on myös pelkästään alaspäin valaiseva malli. […]

Lue koko artikkeli
10.7.2021
Tapio Orne AD-Luxin johdon konsultiksi

Tapiolla on pitkä ja monipuolinen kokemus yritystoiminnan johtamisesta ja nyt on hän on lupaunut tulla toimintaamme mukaan tuomaan näkemyksiään ja apujaan liiketoimintastrategian kehittämiseen. AD-Luxissa on nyt kaksi neuvonantajan roolissa olevaa henkilöä. Pentti Jäntti on toiminut tuotekehityksemme vetäjänä jo kohta kaksi vuotta.

Lue koko artikkeli
25.4.2021
Renewed web sites are open!

We redesigned our website to make it easier to select product information. Now you can find a suitable luminaire by selecting the object to be illuminated. We have divided the facilities as follows: Office lighting retail lighting Industrial and storage space lighting Out door areas (also ice skating arenas etc.) Power (W) and lumens can be found under the luminaires. In addition, there are also technical datasheets + light distribution files for DiaLux. Links to electricity numbers can also be found. There are two different numbers for different color temperatures. Tämä uudistus selkeyttää tuotehakua. Referenssikohteet rullaavat niminä sivujen alareunassa. Myös instagramin kohteet ovat sivujen alaosassa. Sinne päivittyvät kaikki instassa julkaisemamme kuvat. Terms of sale and warranty can also be found at the bottom of front page.

Lue koko artikkeli
14.4.2021
Case Study: Lajupek Oy

Lajupek Oy on toiminut vuodesta 1972 hienomekaniikan kokonaispalvelun tuottajana, taitajana ja innovoijana. Lajupek on luotettu sopimusvalmistaja ja kykenee erikoistapauksissakin palvelemaan asiakkaitaan korkealuokkaisen yhteistyöverkostonsa avulla.

Lue koko artikkeli
2.3.2021
The importance of light

What is the importance of daylight? What is it about daylight that makes it so good for humans (and even for monkeys)? From the year 1994 AD-lux has been on the path of the best lighting. Our mission has always been informing about the significance of daylight and also bringing it indoors.

Lue koko artikkeli
25.2.2021
Ville Aalto started as a sales manager

Ville Aalto started in our sales team as a new addition!

Lue koko artikkeli
25.2.2021
Case study RITTAL OY

The lighting in Rittal Oy premises was in its original form. The original lighting mostly consisted of old fluorescent lamps which were located in somewhat unnecessary places due to some layout changes made during the past years.

Lue koko artikkeli
en_GBEnglish