YRITYS


AD-Lux on toiminut vuodesta 1994 ​lähtien. Ensimmäiset 20 vuotta vierähtivät erityisesti kotitalouksien valaistuksessa. Idea oli ​ tuoda päivänvalon kaltaista valoa sisätiloihinkin. 

Olemme valaisseet tuhansia koteja ympäri Suomea. Vuonna 2015 koitti uusi aika, jolloin päätimme keskittyä voimakkaammin yritysten toimitilojen valaistukseen. Tuolloin yhdessä Stera Technologiesin kanssa lähdimme​ kehittämään valaisimia yritysten toimitilojen valaisuun. Tätä vaihetta kesti neljä vuotta ja vuonna 2019 syksyllä käynnistimme oman valaisintuotannon osakkuusyhtiössämme​ ja yhteistyö Steran kanssa päättyi.

Nyt valaisintehtaamme VAS Nordic Oy toimii Kaarinassa ja tuotantomme kattaa niin yritysten sisätilojen valaisimet kuin järeät valonheittimet ulkoalueiden valaistukseen. Kehitämme jatkuvasti myös älykästä ohjausta valaisimiin. Osaaminen on siis vankasti Suomessa ja siksi meillä on myös tuotteillemme myönnetty Suomalaisen Työn liiton Avainlippu. 

Meillä on vuosien kokemus erilaisten yritystilojen valaistuksesta. Teemme Dialux-valaistussuunnitelmat ja yhdessä asiantuntevien yhteistyöurakoitsijoidemme kanssa tarjoamme kokonaispalvelua. Puramme vanhan valaistuksen pois ja asennamme uudet LED-valaisimet tilalle.

Valaisimien kokonaisinvestointi voidaan toteuttaa myös valoa palveluna -toimintamallilla, jolloin säästyneellä energiakustannuksella voidaan ​investointi kustantaa. Teemme tästä säästöstä erillisen laskelman, jolloin voi havaita miten nopeasti investointi maksaa itsensä takaisin.

Kuten kerrottua, olemme valaisseet monenlaisia tiloja. Vuosia sitten valaisimme jopa Korkeasaaren apinalinnankin, jonka asukkaat olivat varsin tyytyväisiä uuteen valaistukseen. ​Olemme siis valaistuksen todellinen moniosaaja ja siksi tarjoamme osaamistamme myös Sinulle!

Me tulemme mielellämme paikan päälle kertomaan lisää tuotteistamme ja palveluistamme. Voimme järjestää vaikkapa koevalaistuksen, jolloin voit itse todeta miltä homma vaikuttaa.

Pekka Orne, toimitusjohtaja
puh. 0400 284 571TARJOAMME KOKONAISVALTAISTA PALVELUA:
SUUNNITTELU
ASENNUS
HUOLENPITO
RAHOITUS
​(valaisimet + asennus)

- Toteutamme ​ILMAISEN valaistussuunnittelun toimitiloihinne
- Meillä on vankka kokemus valaistussuunnittelusta ja työympäristöjen hyvinvoinnin kehittämisestä
- Meiltä saat laadukkaat, kotimaiset tuotteet jokaiseen tarpeeseen

​Soita ja kysy lisää: 02 517 0300