Valoa kotiin nyt ja tulevaisuudessa

Kodinrakentajat ovat nykyään hyvin perillä valaistuksen tärkeydestä. Valaistukseen halutaan panostaa, koska se on olennainen osa koko kodin sisustusta ja tunnelmaa. Visuaalisen ilmeen lisäksi riittävä ja säädettävä valaistus takaa näkemisen eri tilanteissa ja elämänvaiheissa, vauvasta vaariin.

Valaistussuunnittelussa otetaan huomioon niin nykyiset kuin mahdolliset tulevaisuuden valontarpeet. Tilanteiden mukaan elävä valaistus rakentuu riittävästä määrästä erilaisia valaisimia, epäsuoria valoja sekä sisustusvalaisimia. Kaikkien valojen ei ole tarkoitus olla päällä yhtä aikaa. Mahdollisuus himmentää valoja tai säätää valon väriä tilanteen ja tunnelman mukaan, lisäävät asumismukavuutta ja ovat hyväksi omalle uni- ja valverytmillemme. Tulevaisuuden valaistustarpeita ajatellen on hyvä tehdä varauksia myöhemmin asennettavia valaisimia varten.

Älykkäät valonohjausjärjestelmät kehittyvät vauhdilla. Sekä yksittäisiä valaisimia että kokonaisten tilojen valaistustunnelmia voi kätevästi säätää vaikka sohvalla istuen esimerkiksi puhelimella tai muulla älylaitteella.

Ota yhteyttä valaistussuunnittelijoihimme ja tehdään kotiisi nykyaikainen ja viihtyisä valomaailma.