Valaistussuunnittelu

VALAISTUSSUUNNITTELU AD-LUXIN TAPAAN

Hyvä valaistussuunnittelu lähtee aina asukkaan yksilöllisistä tarpeista. AD-Luxin tehtävänä on tarjota parhaat ideat ja toimivimmat ratkaisut toteutukseen. Yli 20 vuoden kokemuksella tyytyväisiä asiakkaitamme on tuhansia ympäri Suomen.

Ota huomioon kodin valaistusta suunnitellessa

  • tilan käyttötarkoitus
  • tilan nykyiset rakenteet ja kalusteet
  • valaistuksen muunneltavuus ja epäsuoran valon hyödyntäminen

Valaistussuunnittelun kulku.

Vie hiiri numeron alla olevan ikonin päälle, niin saat lisätietoa kyseisestä vaiheesta.

Notification 2
Ensimmäinen keskustelu, määrittely: Soita valaistussuunnittelijalle ja sovi aika tapaamiselle tai puhelulle. Puh. 02 517 0300 tai e-mail: adlux@adlux.fi
Suunnittelu toteutetaan haluamassasi laajuudessa. Se voi sisältää myös sähkösuunnittelun.
Asennus: Nyt myös mahdollista tilata valot asennettuna, kysy lisää asiantuntijoiltamme!
Tyytyväisyyden varmistaminen on tärkeä osa onnistumistamme. Haluamme, että olet tyytyväinen valaistukseesi. Monet jakavat kuvia toteutuksesta kanssamme ja luvan saatuamme laitamme ne sivuillemme näkyville.
Ratkaisun esittely, tarjous Saat meiltä ehdotuksen (valaistussuunnitelman), jossa on huomioitu toiveesi. Ehdotus sisältää myös toteuttamiseen tarvittavien tuotteiden tarjouksen.

Valaistussuunnitelmaa tehtäessä on hyvä olla liikkeellä hyvissä ajoin. Kun kodin rakentaminen tai remontointi on alkamassa ja pohjapiirustus on kädessä, kannattaa jo miettiä sisustusta. Mitä toimintoja tulee mihinkin huoneeseen, miten huonekalut sijoittuvat eri tiloihin ja millainen keittiöstä tulee jne.

Kun sisustuksen perusteella tiedetään missä ja millaista valaistusta tarvitaan, tehdään valaistussuunnitelma. Sen pohjalta sähkösuunnittelija pystyy piirtämään sähkösuunnitelman. Toteutamme valaistussuunnittelun haluamassasi laajuudessa. Se voi sisältää myös sisustus- tai sähkösuunnittelun. Ota yhteyttä, teemme sinulle suunnitelman​, joka ​tuo vuosia kestävän valaistusratkaisun. Tarjoamme myös tuotteet ehdotukseemme.

Tästä klikkaamalla takaisin etusivulle.​

KYSY LISÄÄ ASIAKASPALVELUSTAMME

Puh. 02 5170 300

adlux@adlux.fi


Valaistussuunnittelun hinta:

Koko talon suunnitelmat alk. 500€
(sis. myös pihan ja ulkoalueet)
Huonekohtaiset suunnitelmat, esim keittiö tai sauna 200€
Hyvitämme 50% prosenttia valaistussuunnittelun hinnasta mikäli ostat suunnitelmaan liittyviä tuoteita yli 3000€ arvosta.