AD-Lux led-nauha 5m, IP67, päivänvalo 5500K

Tästä tuotteesta tilillesi jopa 99 Luxpistettä!

99.00 132.00  sis. alv 24%

Paryleeni-pinnoitettu ledinauha, IP67. 24V, leveys 10 mm.

Ominaisuudet ovat samat kuin kuivan tilan ledinauhassakin. Tämä nauha on tarkoitettu mm. kosteisiin tiloihin ja ulos. Voidaan mainiosti käyttää myös saunassa, jossa asennus kannattaa tehdä alimman lauteen alareunaan. Lämpö on se, joka vie ledin elinikää ja saunan ala-osassa ei lämpö nouse liian korkeaksi, jotta ledit kuumenisivat liikaa.

Energiankulutus: 36-72 W

Värilämpötila: 5500 K

132.00  sis. alv 24%
99.00  sis. alv 24%
Osasto:

Kuvaus

Paryleenipinnoitetta käytetään usein tuotteissa, jotka altistuvat ulkoilmalle tai muissa ympäristöissä, joissa esiintyy lämpöä ja kosteutta  tai muita elektroniikalle äärimmäisiä olosuhteita. Pinnoitus on käytössä myös avaruustekniikassa. Perinteisesti vain avaruus, sotilas- ja lääkintälaitteistojen elektroniikkaa on suojattu päällystämällä, koska pinnoite nostaa valmistuskustannuksia niin paljon. Kiinteä paryleenipinnoite kuumennetaan, ja se leviää pinnoitettavalle materiaalille höyrystymällä. Paryleenipinnoite suojaa nauhassa olevat juotokset, esim. liitosjohdon ja LED komponenttien juotokset.

Paryleenipinnoitteen optiset ominaisuudet ovat erittäin hyvät, joten se sopii hyvin valotuotteen suojaamiseen. Se ei juuri vähennä saatavaa valomäärää, toisin kuin useat muut vesitiiviit pinnoitteet, kuten PVC ja epoksi.

Nauha vaatii toimiakseen erillisen jännitelähteen. Nauhaa voidaan myös himmentää.