adlux@adlux.fi| 02 5170 300
|

Langaton katkaisija, kaksi nappinen

Tästä tuotteesta tilillesi jopa 68 Luxpistettä!

68.00  sis. alv 24%

Langaton led-nauhojen ja panelien katkaisija (neljä nappinen). Katkaisija on tarkoitettu ohjaamaan yhtä aluetta. Katkaisijassa on on/off ja himmennysmahdollisuus. Tämä paritetaan yhdessä tämän kanssa: lednauhan himmennin tai vastaavasti ledpaneelin himmennin

Jos haluat kaukosäätimellä ohjata, niin sitten voit valita tämän: Kaukosäädin

Näillä säätimillä (seinä- ja kaukosäätimet) voi samanaikaisesti säätää sekä ledipaneeleja että ledinauhoja. Ne paritetaan yhteen kummankin himmentimen kanssa.

TEKNISET TIEDOT JA INFOA

Katkaisija-lähetin SR2853K2 on yhteensopiva SR1009-sarjan vastaanottimien kanssa (langaton ohjaus). Yhden värin ohjaus (yleensä valkoinen). Voidaan myös parittaa useampikanavaisen SR1009-sarjan vastaanottimen kanssa (esim. nelikanavainen SR1009FA, jossa nimellinen ohjaus on väreille RGBW), jolloin lähetin ohjaa kaikkia kanavia yhtäaikaa. Näin saat nelikanavaisen ohjaimen (kasvattaa lähtötehoa) yhdelle värille. Asennus joko suomalaiseen kojerasiaan tai suoraan seinäpinalle kaksipuolisella teipillä. Tuotteen oma muovinen kehys on irroitettavissa ja sen voi korvata esim. Schneiderin Exxact kehyksellä. Sopivia Schneider Exxact-sarjan kehyksiä ovat esim Primo, Combi, Design tai Solid.

Tuotepaketin mukana tulee käyttöohje.

TEKNISET TIEDOT

– Käyttöjännite 3V paristo (CR2430)
– Kotelointiluokka IP20. Ei ulkokäyttöön.
– Käyttölämpötila-alue -20…+50 astetta
– SR2853K2 painikenapissa vain yhden alueen ohjaus
– Himmennysalue 0,1…100%
– Valojen pehmeä sytytys ja sammutus (noin 1 sekuntti). Ei vilkuntaa.
– Himmennystasoja 256 kpl. Säätimissä on logaritminen säätökäyrä seuraten näköaistin toimintaa. Muistaa viimeisen himmennystason.
– Himmennys energiatehokkaalla PVM menetelmällä (pulse width modulation)
– Paritetavissa SR1009-sarjan / SRP1009-sarjan vastaaottimien kanssa.
– Ohjaus toimii myös Wi-Fi verkon kautta SR2818-Wifi sillan avulla. Tällöin voit ohjata valoja älypuhelimellasi.
– Toimintataajuus 434MHz / 868MHz.
– Kotelointiluokka IP20.
– Tuotteen mekaaniset mitat: 86 x 86 x 13,8 mm.
– Kotelon väri valkoinen. Muovinen irroitettava kehys.
– Voidaan kiinnittää esim. suoraan seinäpintaan, pakkauksessa on mukana 3M:n teippi asennusta varten
– Sopii myös Suomessa käytössä oleviin kojerasioihin.
– CE hyväksytty

ASENNUS JA KYTKENTÄ

– Tuotteen saa asentaa vain asiaan hyvin perehtynyt henkilö.
– Voidaan asentaa suoraan normaaliin kytkinrasiaan muiden katkaisijoiden sekaan. Huomio tällöin vallitsevat sähköasennusmääräykset.
– Voidaan asentaa myös pinta-asennuksena. Mukana kaksipuoleinen teippi.
– Ei saa asentaa suoraan auringonvaloon tai suoraan alttiiksi kosteudelle kuten sateelle. Käytä kosteiden tilojen asennuksissa sopivaa asennussuojaa ja -rasiaa (IPX4).
– Tuotteella voidaan ohjata useita SR1009-sarjan vastaanottimia yhtäaikaa. Jos vastaanottimessa on langallinen painikenappi, sitä voi käyttää tämän langattoman RF lähettimen kanssa yhtäaikaa.
– Noudata vastaanottimen asennuksessa sen asennusohjetta.

RF LÄHETTIMEN JA VASTAANOTTIMEN PARITUS

Yhden vastaanottimen (SR1009CS / SRP1009) kanssa voidaan parittaa maksimissaan kahdeksan eri lähetintä eli langatonta kauko-ohjainta.

Aloita paritus kytkemällä virta SR1009 / SRP1009 vastaanottimeen

Paina vastaanottimen SR1009 / SRP1009 ”Learning Key” nappia.

Jos sinulla on vain yhden alueen lähetin: paina valot päälle (“1”) 5 sekunnin sisällä Learning Key:n painamisesta.

Useampi alue: valitse lähettimestä ensin alue johon haluat SR1009CS:n parittaaja toimi sitten kuten edellisessä kohdassa (laita kyseisen alueen valo päälle).

Vastaanotin vilkauttaa valoja parituksen vahvistamiseksi.

Voit parittaa seuraavan lähettimen samalla tavalla.

PARITUKSEN PURKU

Paina Learning Key:tä muutaman sekunnin ajan, kunnes valot vilkahtavat ja jäävät palamaan. Parituksen purku poistaa kaikkien lähettimien parituksen samalla kertaa.

KÄYTTÖ

Sytytä ja sammuta valot painamalla lyhyesti napista ”1”. Valot syttyvät ja sammuvat pehmeästi. Valot syttyvät viimeiseen himmennystasoon, joka oli valittuna ennen valojen sammuttamista.

Himmennys. Kun valot ovat syttyneet täyteen kirkkauteen, voit säätää valojen valotehoa ylös ja alas painamalla pitkään napeista ”1” tai ”0”.

Valojen sammutus, paina lyhyesti napista ”0”.

PARISTON VAIHTO

Paristokotelo on lähetinmodulin takana. Irroita lähetinmoduli asennuskehyksestä pienellä ruuvimeisseliä (tai vaikka ruokailuveitsellä) varovasti kytkimestä kampemalla (katso rakennekuva käyttöohjeesta). Kehystä ei tarvitse irroittaa. Ota lähetinmoduli pois ja lpoista paristo liuttamalla sitä sivulle. Vaihda paristo uutee liuttamalla se paikoilleen ja laita moduli takaisin kehykseen painaen.

MUUTA

Takuuaika 2 vuotta