Alumiinilista 2m, 17mm

Tästä tuotteesta tilillesi jopa 28 Luxpistettä!

28.00  sis. alv 24%

Pakettiin kuuluu:

  • Alumiininen profiili
  • Diffuusori (suojamuovi)
  • Kiinnikkeet

Diffuusori (suojamuovi) ujutetaan alumiiniprofiilin päästä kiinni, asennus on helppoa ja diffusori menee helposti paikoilleen.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) AP17082M Osastot: ,

Kuvaus

U-mallinen alumiiniprofiili harmaalla suojamuovilla (diffuusorilla) Sopii esim. keittiön kaappien alle seinän viereen tai kaappien päälle epäsuoraksi valolähteeksi, jolloin valokeila suunnataan huonetta kohti katon kautta. Profiili suojaa nauhaa myös lialta ja pölyltä. Diffuusori rikkoo valon aukemiskeilaa laajentaen sitä vielä entisestään. Opalin pinta on lähes samalla tasolla kuin alumiinin, joten täysin sivulta katsottuna valo ei juurikaan näy.

TEKNISET TIEDOT

– U-profiilin pituus: 2000 mm
– U-profiilin leveys: 17,5 mm
– U-profiilin paksuus: 8 mm
– U-profiilin materiaali: eloksoitu alumiini.
– Paino tarvikkeineen: 280 g

LED -nauhan maksimileveys noin 12 mm
LED valolähteen / nauhan maksimi paksuus 2 mm, mutta keskellä enemmän (4 mm).

TOIMITUKSEEN KUULUU:

– yleismallin diffusori
– 2 kpl muovista päätypalaa
– 2 kpl kiiinnike (rst)

ASENNUSOHJE:

Asenna liitosjohto nauhaan, jos siinä ei sitä vielä ole. Käytännössä juottaminen on paras keino, koska se vie vähiten tilaa. Liimaa nauha paikoilleen U-profiilin pohjaan.

Jos U-profiileja ei ketjuteta, katkaise rautasahalla (hieno hammastus) diffuusori sopivan mittaiseksi eli vähennä sen pituudesta pätypalojen viemä tila. Laita diffusorin toisen pään kumpikin reuna paikalleen U-profiilin uraan ja ala sitten painamaan diffusoria tasaisesti kiinni esim. peukalolla työntäen. Kumpikin reuna yhtäaikaa. Laita päätypalat paikoilleen siten, että liitosjohto tulee päätypalan reiästä ulos.

Asenna kiinnikeet (ruuvit) asennuspaikkaan. Paina U-profiili kiinnikkeisiin.

MUUTA HUOMIOITAVAA:

Diffusori on sopivan väljä painaa kiinni. Se voi rikkoutua helposti leikkaavasta työstöstä materiaalinsa takia, joten tätä mallia ei voida lyhentää terävillä saksilla tms. Materiaali murtuu. Hienohampainen rautasaha tms. on paras työkalu. Diffusorin asennuksessa paikoilleen ei mitään “oikeaa” tekniikkaa vaadita, se menee U-profiiliin kuin itsestään.