adlux@adlux.fi| 02 5170 300
|

Alumiinilista 2m, 23mm (lev) x 10mm (korkeus)

Tästä tuotteesta tilillesi jopa 33 Luxpistettä!

33.00  sis. alv 24%

 

Kaksi LED nauhaa rinnan samaan profiiliin. Koko 23 x 10 mm x 2000 mm. Mukana tulevat kiinnikkeet, päätypalat ja diffusori.

tuotetunnus (SKU) AP2310 2M Osastot: ,

Kuvaus

Tuotekoodi:  AP23102M

U-profiilin muotoinen pinta-asennukseen sopiva 200 cm pitkä asennusmekaniikka, jolla saat LED nauhasta LED listan. Mekaniikaan mahtuu kaksi LED nauhaa rinnan. Tämä mekaniikka suojaa nauhaa lialta ja pölyltä. Lisäksi mekaniikkaan kuuluva muovista valmistettu “opaalilasi” rikkoo valon aukemiskeilaa. Opaali on hieman puolipyöreä, joten täysin sivulta katsottuna se näkyy hieman, ei paljon. Näitä profiileja voidaan ketjuttaa asentamalla ne puskusaumaan keskenään. Tässä malli on pinta-asennukseen sopiva. Käytä tätä mallia esim. keittiön työtasojen valaistukseen.

Diffuusori painetaan suoraan alumiiniprofiilin päältä kiinni, asennus on helppoa ja diffusori menee helposti paikoilleen.

Tämä U-profiili sopii kaikkiin LED nauhoihimme. Profiiliin sopii kaksi 10 mm leveä nauhaa, jotka voivat olla jopa erillaiset. Näin saat tehtyä helposti kaksi erilaista valaistustilaa. Vaihtoehtoisesti voit laittaa tuplamäärän samaa nauhaa rinnan, jolloin saat tuplavalotehon.

 

Tekniset tiedot ja asennusvinkit

TEKNISET TIEDOT:

U-profiilin pituus: 2000 mm
U-profiilin leveys: 23 mm
U-profiilin paksuus: 10 mm
U-profiilin materiaali: eloksoitu alumiini.

TOIMITUKSEEN KUULUU:

– Yleismallin diffusori
– 2 kpl muovista päätypalaa
– 4 kpl kiiinnike (kirkas muovi)

ASENNUSOHJE:

Asenna liitosjohto nauhaan, jos siinä ei sitä vielä ole. Käytännössä juottaminen on paras keino, koska se vie vähiten tilaa, mutta voit käyttää tämän profiilin yhteydessä myös liittimellä varustettua liitosjohtoa. Liimaa nauha paikoilleen U-profiilin pohjaan.

Jos U-profiileja ei ketjuteta, katkaise rautasahalla (hieno hammastus) diffuusori sopivan mittaiseksi eli vähennä sen pituudesta pätypalojen viemä tila. Laita diffusorin toisen pään kumpikin reuna paikalleen U-profiilin uraan ja ala sitten painamaan diffusoria tasaisesti kiinni esim. peukalolla työntäen.

Kumpikin reuna yhtäaikaa. Laita päätypalat paikoilleen siten, että liitosjohto tulee päätypalan reiästä ulos. Asenna kiinnikeet (ruuvit) asennuspaikkaan. Paina U-profiili kiinnikkeisiin.

MUUTA HUOMIOITAVAA:

Diffusori on sopivan väljä painaa kiinni. Se voi rikkoutua helposti leikkaavasta työstöstä materiaalinsa takia, joten tätä mallia ei voida lyhentää terävillä saksilla tms. Materiaali murtuu. Hienohampainen rautasaha tms. on paras työkalu. Diffusorin asennuksessa paikoilleen ei mitään “oikeaa” tekniikkaa vaadita, se menee U-profiiliin kuin itsestään.