Ad-Lux ledipaneeli, pinta-asennus

Tästä tuotteesta tilillesi jopa 132 Luxpistettä!

132.00  sis. alv 24%

Uudet paneelit ovat ehdotonta huippua.

Värintoistoindeksi CRI on yli 90 ja värilämpötila on n. 5500K

Paneeleita on kahta kokoa.

Kehys valkoinen. Himmennystapa on 1-10V.

Pinta-asennettavan paneelin kanssa voi käyttää asennuskehystä.

Paneelin mukana tulee virtalähde.

132.00  sis. alv 24%

Kuvaus

Jo yhdellä paneelilla saadaan isoonkin tilaan sopiva valaistus. Samassa tilassa voi olla useita paneeleita. Paneelit asennetaan joko asennusreikään, asennuskehyksellä pintaan tai vaikkapa vaijereilla roikkumaan. Paneelin paksuus on max 14 mm ja upotussyvyys noin 23 mm asennusjousineen.

  • Värintoistoindeksi (Ra luku) CRI>90.
  • Valon spektri leveä ja tasainen.
  • Mittaamme kaikki valotekniset parametrit (mm. valon spektri, värintoistokyky (Ra /CRI indeksi), hallitseva aallonpituus, värilämpötila) ennen tuotteen ottamista myyntiin. Teemme myös tarkistusmittauksia myyntieristä.
  • Laadukas LED ohjain, teemme ohjaimille omat sähköturvallisuustestit.
  • Takuu 2 vuotta
  • IP luokka 20. (voidaan asentaa myös kosteisiin tiloihin, mikäli huonekorkeus on >2,25 metriä)
  • Ohjain kuuluu panelin hintaan ja toimitukseen.

Kehyksen väri ja himmennys

Kaikki varastossa olevat paneelimme ovat valkoisella kehyksellä. Saatavana myös alumiinin värisellä kehyksellä. Soita meille ja kysy: 02 517 0300 tai sähköpostilla adlux@adlux.fi

Himmennys

1-10 V säätöjännite tai DALI (digitaalinen vastaava menetelmä). Säätimenä käytetään mitä tahansa 1-10V säätöjännitettä antavaa säädintä, oli se sitten Jussi tai Exxact sarjasta tai jonkun muun valmistajan säädin. Säätö voidaan toteuttaa myös langattomasti esim. Nexan tuotteilla. Hyvä ja suositeltava menetelmä. Huonona puolena kuten edellä, ei sovellu aivan kaikkiin paneeleihin, koska tätä himmennyksen säätöä tukevaa elektronista liitäntälaitetta ei ole saatavissa heikkotehoisimpiin LED paneeleihin (johtuen lähinnä kustannuksista). Useaa paneelia voidaan ohjata samalla 1-10V tai DALI säätimellä.