adlux@adlux.fi 
020 792 4240

Kontakter

KUND SERVICE
Tel. +358 20 792 4240
adlux@adlux.fi
Adress: Jurstinkatu 6,
20780 Kaarina
Faktureringsinstruktioner (på finska)Logomaterial


0400 284 571
Pekka Orne

​Voit myös lähettää sähköpostia:
pekka.orne@adlux.fi 
Pekka Orne
Verkställande direktör
Projekt försäljning
Tel. +358 400 284 571
pekka.orne@adlux.fi
Jari Lindström
Operativ chef
Tel. +358 50 527 1306
jari.lindstrom@adlux.fi
Ville Orne
Produktschef
Tel. +358 44 7135 995
ville.orne@adlux.fi
Pentti Jäntti
Senior advisor
Jukka Heikkonen
Produktion
Tel. +358 400 474 710
jukka.heikkonen@vasnordic.fi
Tuomas Kaitila
Styrelseordförande
Tel. +358 400 509 911
tuomas.kaitila@adlux.fi
  Tapio Orne
  Senior Executive Consultant

INSTALLATIONSPARTNER

Vi har flera pålitliga och professionella partners för armaturinstallationer. 
Fråga oss mer! Tel. +358 20 792 4240 eller adlux@adlux.fi

Företag

AD-Lux grundades 1994. Ljusets kvalitet, och i synnerhet införandet av dagsljus som artificiellt ljus, har varit en viktig del av vår verksamhet sedan starten. Särskilt under tiden innan LED var det utmanande att hitta ett bra ljus där färgerna återkommer naturligt och ljuset skulle likna ljuset mitt i en vacker sommardag. Vi löste det här problemet och har tänt upp tusentals hem och lokaler över hela Finland.

2015 började övergången av vår verksamhet mot belysning av företagslokaler. En viktig del är fortfarande ljuskvaliteten, men också den inhemska kunskapen. Idag tillverkar vi armaturer i vår egen fabrik i Kaarina, som vi belyser företagens lokaler både utomhus och inomhus. Vi litar på högkvalitativa leverantörer av elektroniska komponenter för att garantera hög kvalitet. Alla armaturer i vår egen produktion har klarat de strikta kontrollerna av en extern testare. Dessutom testar vi armaturer i vår egen testmiljö. Armaturerna har tilldelats Förbundet för Finländskt Arbete nyckelflagga som ett tecken på hög grad av inhemskhet.

Vi anser också att den cirkulära ekonomin är viktig, vilket i vårt fall innebär att så många återvunna material som möjligt har använts i armaturerna, som också kan återvinnas för återanvändning i slutet av deras livscykel.

Produktutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Vi har utvecklat en ny typ av armatur för vilken patent också har ansökt. Denna armatur är särskilt lämplig för kontor. Armaturen är gjord av återvunna material och vidareutveckling ger också en biokomposit. Armaturen är också utrustad med all möjlig smart teknik idag.

Vi har många års erfarenhet av att belysa olika affärsutrymmen. Vi gör Dialux-belysningsplaner och tillsammans med våra experter för samarbete erbjuder vi en total service. Vi tar bort den gamla belysningen och installerar nya LED-armaturer på plats.

Armaturerna är utrustade med olika intelligenta funktioner och automatisering. Intelligent belysning kan implementeras med trådlös kontroll, vilket gör det enkelt att variera olika belysningsnivåer och grupper.

Den totala investeringen i armaturer kan också implementeras med en livscykeldriftsmodell, i vilket fall investeringen kan betalas med den sparade energikostnaden. Vi gör en separat beräkning av besparingarna så att du kan se hur snabbt investeringen betalar för sig själv.

Vi berättar gärna mer om våra produkter och tjänster på plats. Vi kan till exempel ordna testbelysning så att du själv kan se hur den nya belysningen kommer att se ut.sv_SESwedish