adlux@adlux.fi 
02 5170 300

Nyheter (På finska)

30.11.2021
Uusi kiertotalousvalaisimemme AD GREEN on nyt tuotannossa!

Uusi kiertotalousvalaisimemme on nyt tuotannossa! Tämä ympäristöystävällinen ratkaisu vähentää valaistuksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä merkittävästi ledien tuoman energiansäästön lisäksi. Valaisimen rakenteelle on myös haettu patenttia. Kyse on siis myös keksinnöstä. AD-Lux tuo markkinoille energiatehokkaan ledivalaisimen erityisesti toimistojen valaisimeksi. Runko on valmistettu kokonaan kierrätetystä muovista. Valaisin valaisee sekä ylöspäin että alaspäin. Valittavana on myös pelkästään alaspäin valaiseva malli. […]

Lue koko artikkeli
10.7.2021
Tapio Orne AD-Luxin johdon konsultiksi

Tapiolla on pitkä ja monipuolinen kokemus yritystoiminnan johtamisesta ja nyt on hän on lupaunut tulla toimintaamme mukaan tuomaan näkemyksiään ja apujaan liiketoimintastrategian kehittämiseen. AD-Luxissa on nyt kaksi neuvonantajan roolissa olevaa henkilöä. Pentti Jäntti on toiminut tuotekehityksemme vetäjänä jo kohta kaksi vuotta.

Lue koko artikkeli
25.4.2021
Nya www-sidor!

Vi designade om vår webbplats för att göra det lättare att välja produktinformation. Kontorsbelysning Butiker produktion och lagringsutrymme Utomhusomroden (Också ishallar etc.) Effekt (W) och lumen finns under armaturerna. Dessutom finns det tekniska datablad + ljusdistributionsfiler för DiaLux. Länkar till elnummer finns också. Det finns två olika siffror för olika färgtemperaturer. Försäljningsvillkor och garanti finns också längst ner.

Lue koko artikkeli
14.4.2021
Case Study: Lajupek Oy

Lajupek Oy on toiminut vuodesta 1972 hienomekaniikan kokonaispalvelun tuottajana, taitajana ja innovoijana. Lajupek on luotettu sopimusvalmistaja ja kykenee erikoistapauksissakin palvelemaan asiakkaitaan korkealuokkaisen yhteistyöverkostonsa avulla.

Lue koko artikkeli
2.3.2021
Valon merkityksestä

Mikä on päivänvalon merkitys? Miksi päivänvalossa on ihmisen (ja apinankin) parasta olla?AD-Lux on jo vuodesta 1994 lähtien ollut parhaan valon asialla. Missiomme on aina ollut korostaa päivänvalon merkitystä ja myös tuoda sitä sisätiloihin.

Lue koko artikkeli
25.2.2021
Ville Aalto aloitti myyntipäällikkönä

Ville Aalto aloitti myyntitiimissämme uutena vahvistuksena!

Lue koko artikkeli
25.2.2021
Case study RITTAL OY

Energiatehokkuus sekä turvallinen työympäristö kotimaisilla valaisimilla Rittal Oy:n toimitilojen valaistus oli alkuperäisessä kunnossa, vanhoja loisteputkivalaisimia oli määrällisesti paljon ja paikka paikoin turhissa paikoissa vuosien varrella tapahtuneiden Lay Out -muutosten vuoksi.

Lue koko artikkeli
sv_SESwedish