adlux@adlux.fi 
020 792 4240

Uusi kiertotalousvalaisimemme on nyt tuotannossa!

Tämä ympäristöystävällinen ratkaisu vähentää valaistuksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä merkittävästi ledien tuoman energiansäästön lisäksi. Valaisimen rakenteelle on myös haettu patenttia. Kyse on siis myös keksinnöstä.

AD-Lux tuo markkinoille energiatehokkaan ledivalaisimen erityisesti toimistojen valaisimeksi. Runko on valmistettu kokonaan kierrätetystä materiaalista.

Valaisin valaisee sekä ylöspäin että alaspäin. Valittavana on myös pelkästään alaspäin valaiseva malli. Valaisimen ohjaus toimii langattomasti kännykän kautta. Voidaan ohjata myös langattomasta seinäpainikkeesta joko yhtä yksittäistä valaisinta tai useampaa samanaikaisesti.

Valaisin voidaan valita myös värilämpötilasäädöllä, jolloin voi valita mieleisensä värilämpötilan. Lisäksi valittavina ominaisuuksina on liike- ja päivänvalotunnistin.

Valon laatu on myös ratkaisevan tärkeää. Valittavana myös Philipsin ihmiskeskeinen valaistus. Tässä valaisimessa valon spektri on sellainen, jossa ihminen näkee ja jaksaa paremmin. AD-Lux on perinteisesti ollut vaalimassa hyvää, päivänvalon kaltaista keinovaloa sisätiloissa ja nyt me toteutamme alkuperäistä ajatustamme ledeillä.

Klikkaa tästä ja katso tästä kaikki valaisinmallit

Minimerad miljöpåverkan

Återvinningsbara bostäder och lokal leverans skedja.

Intelligent kontroll

Rörelsesensor, dagsljussensor och trådlös styrning.

Bra ljuskvalitet

Färgtemperaturjustering och antireflex linser.

Pyydä meiltä esittely ja vaikkapa mallivalaisin kokeiltavaksi: adlux@adlux.fi tai puhelimella 02 517 0300

sv_SESwedish