Stera Technologies ja AD-Lux valaisinmarkkinoille!

Stera Technologies on mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistukseen erikoistunut globaalisti toimiva konserni. Uutena aluevaltauksena ovat valaisimet, joiden myynnistä vastaa pitkään alalla ollut turkulainen AD-Lux Oy.

Valaisimet ovat korkean teknologian tuotteita ja vastaavat tämän päivän haasteisiin niin kestävyydeltään kuin energiatehokkuudeltaankin. Stera Technologies Oy:n tuotekehitys on yhteistyössä AD-Luxin markkinatuntemuksen kanssa aikaansaanut seuraavat valaisimet:

Stera Lux Road (katuvalosarja)

Stera Lux Area (isojen ulko-alueiden tehovalaisin)

Stera Lux AD (toimisto- ja teollisuustilojen valaisinsarja)

Led-valaistus on nykypäivän ja tulevaisuuden valaistusratkaisu. Kotimaisuudella ja paikallisuudella asiakkaat saavat selkeän hyödyn. Suunnittelu, valmistus, myynti ja asennus ovat kaikki paikallista ja kotimaista huippuosaamista. Nopeus ja kustannustehokkuus ovat tällä yhdistelmällä maksimaaliset.

Lisätietoja antavat:

Pekka Orne

AD-Lux Oy

Puh. 0400-284 571

e-mail: pekka.orne@adlux.fi

www.adlux.fi

Jukka Heikkonen

Stera Technologies

Puh. 0400-474 710

e-mail: jukka.heikkonen@stera.com

www.stera.com

Stera Technologies Oy on mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistukseen erikoistunut konserni, joka muodostettiin lokakuussa 2007, kun pitkään alalla toimineet Levyosa Oy, Elektromet Yhtiöt Oy, Hihra Oy, Aumec Systems Oy ja Beertekno Oy yhdistyivät.

AD-Lux Oy on vuonna 1994 perustettu yritys, joka on valaistuksen ammattilainen. Toiminta kattaa kokonaispalvelun suunnittelusta toteutukseen.