Monta tunnelmaa – sama valaisin

Kodissa monesti samassa tilassa tehdään monenlaisia asioita. Tällöin tarvitaan myös monenlaista valoa.

Olohuoneessa vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa, jolloin tunnelmavalo on paikallaan. Oleskelutiloihin voi olla myös sijoitettuna työpiste ja tarkkaan tekemiseen tarvitaan riittävä ja hyvälaatuinen valkoinen valo. Keittiössä valmistetaan ruokaa ja ruokapöydän ääressä nautitaan aterioista yhdessä. Keittiö on myös paikka, johon monesti vieraat mielellään kokoontuvat. Lastenhuoneessa leikitään, luetaan läksyjä ja illan tullen rauhoitutaan nukkumaan. Tarvitaan siis valaistusta, jota on mahdollisuus muunnella valontarpeen, vuorokauden ajan ja halutun tunnelman mukaan.

DL-F37T-COOL3_dalen

Muunneltavuutta pystyy aina parantamaan lisäämällä erilaisia valaisimia, mutta nykyään löytyy myös valaisimia, joista voi valita kulloinkin tarvittavan valon määrän ja värilämpötilan. Kaukosäätimen napsautuksella voit valita lukemiseen tai tarkkaan tekemiseen riittävän kirkkaan valkoisen valon ja vastaavasti illan tullen voit vähentää valoa ja kääntää sen lämpimäksi tunnelmanluojaksi.

DL-C408T_COOL_DALEN

Monipuolisen valaistuksen voit toteuttaa esimerkiksi LED -nauhoilla tai säädettävillä valaisimilla, kuten Dalen- tai Jasmina -kattoplafondeilla. Tule liikkeeseemme keskustelemaan valaistusvaihtoehdoista ja käy nettikaupassamme tutustumassa valikoimiimme.

Päivänvalosta tunnelmavaloon, pieni käsiliike – iso vaikutus.