Kuulumisia AD-Luxista

Viime vuosi ja tämä alkanut vuosi ovat olleet melkoisen vauhdikasta aikaa meillä AD-Luxissa. Toiminta on muuttunut kovasti viime aikoina. Olemme kuitenkin pitäneet tärkeänä palvella kotitalousasiakkaitamme ja sinne sektorille on tullut myös vahvistustakin tekijäpuolelle. Merja Ek ja Raija Ollaranta palvelevat kaikkia rakentajia tai muuten vain valaistuksen uusijoita. He tekevät tarvittavat valaistussuunnitelmat ja tarjoukset valaisimista.

Myymälää meillä ei enää nykyään ole, vaan yksittäisten lamppujen ostajia palvelemme verkkokaupassamme. Niin sanotut kivijalkakaupat ovat hankalassa tilanteessa ja niinpä mekin päätimme keskittää tältä osin toimintamme verkkokauppaan. Täällä Hämeenkadun tiloissamme toki näkee vaikkapa päivänvalolamppuja käytännössä ja niitä voi tulla tänne ihailemaan. Kannattaa toki sopia käynnistä etukäteen. Samalla tavalla rakentajat ja remontoijat ovat tervetulleita, mutta kannattaa varmistaa, että olemme paikalla.

Yrityspuolella on eniten ollut muutoksia. Parisen vuotta sitten Stera Technologies Oy alkoi valmistaa valaisimia ja me tulimme valikoiduksi heidän myyntiyhtiökseen. Valaisimet ovat tarkoitettu ensi sijassa teollisuusyritysten tiloihin. Tulevan kesän aikana tullaan lanseeraamaan myös toimistovalaisin, jossa on hieman enemmän ominaisuuksia kuin perusmallissa.

Steran valaisimet ovat otettu hyvin vastaan markkinoilla ja niitä onkin jo tuhansia asennettu monenlaisiin kohteisiin. Tällä sektorilla toiminta on periaatteessa samanlaista kuin vaikkapa kotitalouksissakin. Ensin suunnitellaan, sitten tarjotaan ja voidaan toteuttaa myös asennuskin tarvittaessa.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut tietämään lisää valaistusratkaisuistamme!

terveisin

Pekka Orne, puh. 0400 284 571 tai pekka.orne@adlux.fi