Koronauutisia pukkaa nyt joka tuutista

Koronaviirusta tulee nyt uutisista ja joka puolelta medioita. Onhan tämä vakava paikka, sitä ei käy kiistäminen. Ennen kaikkea tietenkin ihmisen terveyden kannalta. Toisaalta myös yritysten toiminnan jatkuvuuden kannalta. Meilläkin tiettyjen komponenttien saatavuus on viivästyttänyt toimituksia ja silloin kun toimitukset eivät lähde ajallaan, tarkoittaa se kassavirtaan vaikeutta. Palkat pitää maksaa ja muiden komponenttitoimittajien laskut ajallaan. Ja alvi. Sitä ei saa unohtaa, vaikka varmastikin verottaja hieman pitkämielisempi onkin tällä hetkellä. Vielä ei ole jouduttu tätä puolta testaamaan.

Elämme uudenlaisen hygieniankin aikakautta. Tuskin kukaan meistä on näin paljon käsiään pessyt aikaisemmin. Samaten kaikki palaverit on muutettu tietokoneen ruudun välityksellä pidettäviksi. Se ei välttämättä ole muutoinkaan huono asia, vaikka onhan aina mukava tavata ihmisiä ihan nokikkain.

Nyt mennään näillä ja katsotaan mihin tämä johtaa ja milloin voidaan palata ns. normitilanteeseen. Meillä kyllä tuotanto toimii ja valaisimia lähtee toimitukseen koko ajan. Ja tietenkin etsimme uusia kohteita. Mikäli tarvitset toimitilavalaistusta, otahan yhteyttä. Tai jos tiedät jonkun toisen, ilmiantoja otetaan vastaan.

Pitäkää itsenne terveinä,

Pekka Orne, puh. 0400 284 571 / email: pekka.orne@adlux.fi