Kun haluat että kotisikin on älykäs

Sinulla on valmiiksi älykoti!

Smartecno -järjestelmä on nerokas ja helposti asennettava. Asunnon sähköverkko on järjestelmän kivijalka ja Smartecno sen päälle asennettava automatiikka. Järjestelmän avulla asunto toimii itsenäisesti ja automaattisesti. Kodin toimintoja voit muokata tarpeidesi mukaan. Järjestelmään voidaan liittää esimerkiksi murtosuojaus, palovaroittimet, ilmanvaihto ja valaistus ja lämmitys. Älykoti toimii myös ajastettuna tai etäohjattuna. Kaikki sähköverkkoon yhdistetyt laitteet ovat osa älykotia ja sähköverkko toimii kaksisuuntaisena data- ja ohjausverkkona.

Nyt saat AD-Luxin kautta välineet koko kodin älyohjaukseen. Smartecno on moderni kotiautomaatiojärjestelmä, joka lisää turvallisuutta, energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä nostaen asumismukavuuden uudelle tasolle. Järjestelmä erottuu edukseen kustannustehokkuudellaan ja helppokäyttöisyydellään. Se voidaan asentaa myös vanhaan kotiin ilman erillisiä johdotuksia, sillä se hyödyntää talon olemassa olevaa sähköverkkoa. Smartecno on avoin järjestelmä ja siten liitettävissä muihin järjestelmiin kuten Sonos, Siemens Smart Connect, Philips HUE jne.

Ohjausjärjestelmään saa kytkettyä lähes kaikki kodin sähkölaitteet, mikä mahdollistaa kodin toimintojen ohjaamisen ennalta määritellyllä tavalla myös etäohjauksella. Kokonaisuutta voi ohjata vaikka vain yhdellä napin painalluksella, joten käyttö onnistuu myös perheen pienimmiltä.

Tutustu älykkääseen ja joustavaan Smartecnoon ja ota yhteyttä kun haluat että kotisikin on älykäs.